BBV Byggnadsbevarande verksamhet

Västmanlands län

Information

590312-XXXX är organisationsnummer för företaget BBV Byggnadsbevarande verksamhet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BBV Byggnadsbevarande verksamhet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som BBV Byggnadsbevarande verksamhet finns i.

BBV Byggnadsbevarande verksamhet har varit registrerat sedan 1995-08-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BBV Byggnadsbevarande verksamhet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

BBV Byggnadsbevarande verksamhet är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för BBV Byggnadsbevarande verksamhet är följande:

Vill ni komma i kontakt med BBV Byggnadsbevarande verksamhet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom området skadade byggnader och byggnadsmaterial. Byggnadsentreprenader. Utbildningar och byggnadsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med BBV Byggnadsbevarande verksamhet och det är Olsson, Leif Peter som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,