Syatelje Lifhstycket

Västmanlands län

Information

Syatelje Lifhstycket är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Syatelje Lifhstycket finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Syatelje Lifhstycket är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Syatelje Lifhstycket som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-03-20. Men sedan 1997-01-01 så har Syatelje Lifhstycket varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Syatelje Lifhstycket så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-50149.

Köping arbetar för att bolag som Syatelje Lifhstycket ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Syatelje Lifhstycket. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Design och sömnad av konfektion. Försäljning av konfektion och tillbehör såsom smycken, skärp och liknande som kan komplettera färdiga plagg. Försäljning av hantverk och heminredningsartiklar. Moderådgivning, mönsterkonstruktion och tillskärningsproduktion, ändringssömnad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Syatelje Lifhstycket är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Syatelje Lifhstycket och det är följande personer, Lifh, Kerstin Marianne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Syatelje Lifhstycket är 580830-XXXX.