Ulf Nordlund trav

Västmanlands län

Information

570707-XXXX är organisationsnummer för företaget Ulf Nordlund trav. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Nordlund trav är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som Ulf Nordlund trav finns i.

Ulf Nordlund trav har varit registrerat sedan 1997-01-14 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Nordlund trav så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ulf Nordlund trav är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för Ulf Nordlund trav är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf Nordlund trav så kan ni göra det på telefon genom 0221-28007 eller genom brev på följande adress:

Travverksamhet, avel, tävling.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Nordlund trav och det är Nordlund, Ulf Folke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,