Köpings Massage Terapeuter

Västmanlands län

Information

561020-XXXX är organisationsnummer för bolaget Köpings Massage Terapeuter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Köpings Massage Terapeuter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som Köpings Massage Terapeuter finns i.

Köpings Massage Terapeuter har varit registrerat sedan 2007-11-21 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Köpings Massage Terapeuter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Köpings Massage Terapeuter är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för Köpings Massage Terapeuter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Köpings Massage Terapeuter så kan ni göra det på telefon genom 0221-40252 eller genom brev på följande adress:

Massage och friskvård. Försäljning av hudvårdscreme såsom bodylotion, oljor, linement och duschtvål. Försäljning av hälsoprodukter såsom gummiband, balansboll och hantlar. Försäljning av rehabiliteringsprodukter som skosulor, pelotter och tejp.

Det finns olika personer som har en koppling med Köpings Massage Terapeuter och det är Weisz, Ann-Kristin Sofi som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,