Trucksäljar'n MH AB

Västmanlands län

Information

Försäljning, uthyrning och service av truckar samt därtill förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trucksäljar'n MH AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Trucksäljar'n MH AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2008-02-19 så skapades Trucksäljar'n MH AB och verksamheten är har F-skattsedel Trucksäljar'n MH AB har haft det sedan 2008-04-10.

Trucksäljar'n MH AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-10

556751-9474 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Köping.

Just nu är Trucksäljar'n MH AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Trucksäljar'n MH AB så går det att nå dem via telefon på 0221-18850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trucksäljar'n MH AB är Dolk, Robert Sverker som är född 1975 och har titeln VD, Dolk, Robert Sverker som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryhed, Lars Johan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Brännström, Jan Joacim som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.