MBM Svets & Verktyg AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och MBM Svets & Verktyg AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och MBM Svets & Verktyg AB är ett av dem. Statusen för MBM Svets & Verktyg AB är att Bolaget är aktivt.

MBM Svets & Verktyg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-12-11. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som MBM Svets & Verktyg AB ska trivas.

MBM Svets & Verktyg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med maskiner, utensilier och mätinstrument och förbrukningsvaror för främst verkstadsindustrin samt service av sådana produkter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MBM Svets & Verktyg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14.

Idag är MBM Svets & Verktyg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med MBM Svets & Verktyg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-10146.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Anna Margareta -Axelsson, Nils Börje.

De som är på något sätt har med MBM Svets & Verktyg AB är Axelsson, Nils Börje som är född 1950 och har titeln VD, Axelsson, Nils Börje som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Anna Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nelson, Olof Birger som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Madelene Marianne som är född 1984 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

MBM Svets & Verktyg AB har 556746-2584 som sitt organisationsnummer.