KC Control AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är handel och konsultverksamhet inom området el, persondatorer, industriella styrsystem och elektronik främst hemelektronik och industriell elektronik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KC Control AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är KC Control AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2007-10-09 så skapades KC Control AB och företaget är har F-skattsedel KC Control AB har haft det sedan 2007-10-18.

KC Control AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-18

556739-5180 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är KC Control AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med KC Control AB så går det att nå dem via telefon på 0221-10985 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KC Control AB är Claesson, Kent Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Lena Mariana som är född 1959 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .