Byggiaden AB

Västmanlands län

Information

Byggiaden AB är en verksamhet som finns i Köping. I Byggiaden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rokka, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Birkestål, Per Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Erik Torsten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Karl Nils-Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggiaden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Byggiaden AB på telefon 0221-16200.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggiaden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Byggiaden AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Byggiaden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Byggiaden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggiaden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Byggiaden AB har 556737-4524 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.