Känsla & Smak i Köping AB

Västmanlands län

Information

Känsla & Smak i Köping AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Känsla & Smak i Köping AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Känsla & Smak i Köping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Känsla & Smak i Köping AB har haft sedan 2007-09-27. Känsla & Smak i Köping AB har funnits sedan och 2007-09-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Känsla & Smak i Köping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Majtunav. 3, 731 43, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Känsla & Smak i Köping AB Privat, ej börsnoterat.

Känsla & Smak i Köping AB har idag 556733-6242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Känsla & Smak i Köping AB

Bolaget skall bedriva försäljning av varor med inriktning mot konfektion, inredning samt viss caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Känsla & Smak i Köping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjökvist Wengemo, Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengemo, Tony Lennart som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .