Klein Elkonsult AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Klein Elkonsult AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Klein Elkonsult AB är ett av dem. Statusen för Klein Elkonsult AB är att Bolaget är aktivt.

Klein Elkonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klein Elkonsult AB ska trivas.

Klein Elkonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-29. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska driva konsultverksamhet för utveckling och uppförande av el-anläggningar för processanläggningar främst inom miljö- och energibranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klein Elkonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-29.

Idag är Klein Elkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Klein Elkonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5211121.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Klein Elkonsult AB är Klein, Erik Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Klein, Ann-Catrine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Klein Elkonsult AB har 556732-2499 som sitt organisationsnummer.