EH Industri & Montage i Köping AB

Västmanlands län

Information

556726-7702 är organisationsnummer för företaget EH Industri & Montage i Köping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EH Industri & Montage i Köping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som EH Industri & Montage i Köping AB finns i.

EH Industri & Montage i Köping AB har varit registrerat sedan 2007-03-21 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för EH Industri & Montage i Köping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

EH Industri & Montage i Köping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EH Industri & Montage i Köping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EH Industri & Montage i Köping AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6121971 eller genom brev på följande adress:
Skridskog. 17, 731 52, Köping

Bolaget skall utföra service, reparations- och underhållsarbeten inom mekaniska verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EH Industri & Montage i Köping AB och det är Hirsikangas, Kai Markus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hirsikangas, Erkki Rainer som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor,