Rosendahls VVS i Kolsva AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Rosendahls VVS i Kolsva AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Rosendahls VVS i Kolsva AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Rosendahls VVS i Kolsva AB är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556724-9510.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5649096 alternativt besöka eller skicka post till Rosendahls VVS i Kolsva AB på följande adress Malmav. 6, 730 30, Kolsva.

Rosendahls VVS i Kolsva AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I Rosendahls VVS i Kolsva AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rosendal, Cicilia Anna Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och installationer, montering av VVS-produkter samt därmed förenlig verksamhet.