MI Enterprise AB

Västmanlands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att utöva verksamhet inom områdena mark och fastigheter, kapitalinvestering och kapitalförvaltning samt agenturer, konsultverksamhet och verksamhetsutveckling företrädesvis inom informationsteknologi, telecom, finans och industri.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MI Enterprise AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är MI Enterprise AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2007-01-11 så skapades MI Enterprise AB och företaget är har F-skattsedel MI Enterprise AB har haft det sedan 2007-02-01.

MI Enterprise AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556720-1859 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är MI Enterprise AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med MI Enterprise AB så går det att nå dem via telefon på 073-5338566 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MI Enterprise AB är Isaksson, Ragnar Birger Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Siv Karin Lillemor som är född 1961 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .