Axel Seger Konsult AB

Västmanlands län

Information

Axel Seger Konsult AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Axel Seger Konsult AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Axel Seger Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Axel Seger Konsult AB har haft sedan 2007-02-08. Axel Seger Konsult AB har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Axel Seger Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Olovsg. 44, 731 31, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-18961.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Axel Seger Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Axel Seger Konsult AB har idag 556717-5673 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Axel Seger Konsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verkstadsindustrin, äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Axel Seger Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Seger, Axel Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Seger, John Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .