Termac Livs AB (Ica Supermarket)

Västmanlands län

Information

Termac Livs AB (Ica Supermarket) är ett av många verksamheter som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Termac Livs AB (Ica Supermarket) finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Termac Livs AB (Ica Supermarket) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-08-03.

Termac Livs AB (Ica Supermarket) som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-12-11. Men sedan 2007-08-03 så har Termac Livs AB (Ica Supermarket) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drakenbergsg. 1 B, 702 19, Örebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Termac Livs AB (Ica Supermarket) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 019-331140.

Köping arbetar för att verksamheter som Termac Livs AB (Ica Supermarket) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Termac Livs AB (Ica Supermarket). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva detljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Termac Livs AB (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Termac Livs AB (Ica Supermarket) och det är följande personer, Karlsson, Sven Marcus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roos, Therese Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Olof som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Termac Livs AB (Ica Supermarket) är 556717-3322.