Låstjänst Köping AB

Västmanlands län

Information

556713-5586 är organisationsnummer för bolaget Låstjänst Köping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Låstjänst Köping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Låstjänst Köping AB finns i.

Låstjänst Köping AB har varit registrerat sedan 2006-10-23 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Låstjänst Köping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

Låstjänst Köping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Låstjänst Köping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Låstjänst Köping AB så kan ni göra det på telefon genom 0221-71850 eller genom brev på följande adress:
Hantverkareg. 1, 731 50, Köping

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning och montering av lås och larm jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Låstjänst Köping AB och det är Flyngen, Jan-Henrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridolfsson, Jan Åke som är född 1961 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,