Supportföretaget TMJ Group AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Supportföretaget TMJ Group AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Supportföretaget TMJ Group AB är ett av dem. Statusen för Supportföretaget TMJ Group AB är att Bolaget är aktivt.

Supportföretaget TMJ Group AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Supportföretaget TMJ Group AB ska trivas.

Supportföretaget TMJ Group AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagets organisation, information och marknadsutveckling, marknadsundersökningar, callcenter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Supportföretaget TMJ Group AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Supportföretaget TMJ Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Supportföretaget TMJ Group AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-42000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Supportföretaget TMJ Group AB är Åkerman Stenman, Tove Catrin som är född 1969 och har titeln VD, Åkerman Stenman, Tove Catrin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenman, Petrus Erik Magnus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Supportföretaget TMJ Group AB har 556710-1216 som sitt organisationsnummer.