Köpings nya Sotningsdistrikt AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Köpings nya Sotningsdistrikt AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Köpings nya Sotningsdistrikt AB är ett av dem. Statusen för Köpings nya Sotningsdistrikt AB är att Bolaget är aktivt.

Köpings nya Sotningsdistrikt AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Köpings nya Sotningsdistrikt AB ska trivas.

I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva lagstadgad sotning, rensning av ventilation, ekonomisotning, besiktning av eldstäder, rökkanaler och ventilation, rengöring av kök samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Köpings nya Sotningsdistrikt AB inte är momsregistrerat.

Idag är Köpings nya Sotningsdistrikt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Köpings nya Sotningsdistrikt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-12860.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Köpings nya Sotningsdistrikt AB är Hedberg, Göran Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Phenmani som är född 1978 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Köpings nya Sotningsdistrikt AB har 556709-7273 som sitt organisationsnummer.