HJ Byggpartner i Köping AB

Västmanlands län

Information

HJ Byggpartner i Köping AB är ett av många företag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som HJ Byggpartner i Köping AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HJ Byggpartner i Köping AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-08.

HJ Byggpartner i Köping AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-05-03. Men sedan 2006-06-08 så har HJ Byggpartner i Köping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 2, 731 36, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HJ Byggpartner i Köping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2996860.

Köping arbetar för att företag som HJ Byggpartner i Köping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HJ Byggpartner i Köping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall arbeta med bygg- och snickeriverksamhet, förvaltning och köp av fastigheter och tomtmark inom Sverige och utomlands samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HJ Byggpartner i Köping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HJ Byggpartner i Köping AB och det är följande personer, Hedström, Rolf Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Karl Jimmy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Anders Robert som är född 1973 och har titeln Suppleant, Olofsson, Ann Elisabeth som är född 1973 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för HJ Byggpartner i Köping AB är 556703-1926.