SG Käkkirurgi AB

Västmanlands län

Information

SG Käkkirurgi AB är ett av många företag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som SG Käkkirurgi AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SG Käkkirurgi AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-11-09.

SG Käkkirurgi AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-03-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ugglev. 12, 731 42, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SG Käkkirurgi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6975037.

Köping arbetar för att företag som SG Käkkirurgi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SG Käkkirurgi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva käkkirurgi, tandvård, utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SG Käkkirurgi AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SG Käkkirurgi AB och det är följande personer, Gunnarsson, Sten Krister som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Boel Anita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SG Käkkirurgi AB är 556701-0532.