Jyrki Karjalainen Montage AB

Västmanlands län

Information

Jyrki Karjalainen Montage AB är ett företag som finns i Köping. I Jyrki Karjalainen Montage AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karjalainen, Jyrki Aslak som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karjalainen, Tarmo Kullervo som är född 1969 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jyrki Karjalainen Montage AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jyrki Karjalainen Montage AB på telefon 0221-40266.

Bolaget ska arbeta med montage, installationer och service inom verkstadsindustrin och byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jyrki Karjalainen Montage AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jyrki Karjalainen Montage AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jyrki Karjalainen Montage AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-29 och Jyrki Karjalainen Montage AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jyrki Karjalainen Montage AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jyrki Karjalainen Montage AB har 556700-2877 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.