Fothälsan i Kolsva AB

Västmanlands län

Information

Fothälsan i Kolsva AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Fothälsan i Kolsva AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fothälsan i Kolsva AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fothälsan i Kolsva AB har haft sedan 2006-06-03. Fothälsan i Kolsva AB har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fothälsan i Kolsva AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Guttsta 8, 730 30, Kolsva men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6723399.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fothälsan i Kolsva AB Privat, ej börsnoterat.

Fothälsan i Kolsva AB har idag 556698-8621 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fothälsan i Kolsva AB

Föremålet för bolagets verksamhet är fotvård samt försäljning av fotvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Fothälsan i Kolsva AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Yvonne Irene som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Claesson Sverin, Barbro Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ola som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .