VET Entreprenad i Köping AB

Västmanlands län

Information

556691-1326 är organisationsnummer för verksamheten VET Entreprenad i Köping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VET Entreprenad i Köping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som VET Entreprenad i Köping AB finns i.

VET Entreprenad i Köping AB har varit registrerat sedan 2005-11-23 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för VET Entreprenad i Köping AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

VET Entreprenad i Köping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VET Entreprenad i Köping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med VET Entreprenad i Köping AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Malmönv. 107, 731 37, Köping

Bolaget ska utföra entreprenader inom byggbranschen samt inredning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VET Entreprenad i Köping AB och det är Norén, Lars Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, May Therése som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor,