Anton Nilsen Taxi AB

Västmanlands län

Information

Anton Nilsen Taxi AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Anton Nilsen Taxi AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anton Nilsen Taxi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Anton Nilsen Taxi AB har haft sedan 2005-08-01. Anton Nilsen Taxi AB har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anton Nilsen Taxi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strö 4, 731 94, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-13054.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Anton Nilsen Taxi AB Privat, ej börsnoterat.

Anton Nilsen Taxi AB har idag 556677-9350 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Anton Nilsen Taxi AB

Bolaget skall bedriva person- och varutransporter med taxibil samt därmed förenlig verksamhet.

I Anton Nilsen Taxi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsen, Per Anton som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsen, Ingrid Wiola som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Järvenpää, Sirpa Maj Brit som är född 1959 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .