Jörgen Bäck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Jörgen Bäck Aktiebolag är ett företag som finns i Köping. I Jörgen Bäck Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäck, Kent Jörgen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråle, Mary Ann-Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jörgen Bäck Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jörgen Bäck Aktiebolag på telefon 0221-19095.

Bolaget skall bedriva öppen hälso- och sjukvård, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jörgen Bäck Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jörgen Bäck Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jörgen Bäck Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Jörgen Bäck Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jörgen Bäck Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jörgen Bäck Aktiebolag har 556677-8709 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.