Almerssons Holding AB

Västmanlands län

Information

Almerssons Holding AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Almerssons Holding AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Almerssons Holding AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Almerssons Holding AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Almerssons Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Glasg. 21, 731 30, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Almerssons Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Almerssons Holding AB har idag 556677-5226 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Almerssons Holding AB

Bolaget skall bedriva företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.

I Almerssons Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Almersson, Maria Cecilia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Almersson, Rolf Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .