Willa Wiljebrand AB

Västmanlands län

Information

556677-2298 är organisationsnummer för bolaget Willa Wiljebrand AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Willa Wiljebrand AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Willa Wiljebrand AB finns i.

Willa Wiljebrand AB har varit registrerat sedan 2005-03-04 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Willa Wiljebrand AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Willa Wiljebrand AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Willa Wiljebrand AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Willa Wiljebrand AB så kan ni göra det på telefon genom 073-7329780 eller genom brev på följande adress:
Blockg. 4, 731 53, Köping

Bolaget ska sälja och förmedla fastigheter och nyproducerade hus samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Willa Wiljebrand AB och det är Svärdh, Sara Lynn som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärdh, Johan Bertil som är född 1972 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,