Mälardalens Jakt & Fiske Center AB

Västmanlands län

Information

Mälardalens Jakt & Fiske Center AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Mälardalens Jakt & Fiske Center AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mälardalens Jakt & Fiske Center AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mälardalens Jakt & Fiske Center AB har haft sedan 2005-03-17. Mälardalens Jakt & Fiske Center AB har funnits sedan och 2005-03-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mälardalens Jakt & Fiske Center AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 9, 731 32, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-13636.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mälardalens Jakt & Fiske Center AB Privat, ej börsnoterat.

Mälardalens Jakt & Fiske Center AB har idag 556674-4552 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mälardalens Jakt & Fiske Center AB

Bolaget skall bedriva handel med vapen och jakttillbehör, fiske- material samt förmedla jakt- och fiskearrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

I Mälardalens Jakt & Fiske Center AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lövdin, Peter Nils-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Erik Filip som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann-Mari Viktoria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Erik Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Stig Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Söderberg Persson, Sonja Birgit som är född 1947 och har titeln SuppleantPalm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.