Sedvalls Affärsutveckling AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Sedvalls Affärsutveckling AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sedvalls Affärsutveckling AB är ett av dem. Statusen för Sedvalls Affärsutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Sedvalls Affärsutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-29. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sedvalls Affärsutveckling AB ska trivas.

Sedvalls Affärsutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk rådgivning och utbildning inom ekonomi och marknadsföring .

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sedvalls Affärsutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Sedvalls Affärsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Sedvalls Affärsutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-15060.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sedvalls Affärsutveckling AB är Sedvall, Inger Susanne Anita som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Jan Olof Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sedvalls Affärsutveckling AB har 556673-5618 som sitt organisationsnummer.