Software Service i Köping AB

Västmanlands län

Information

Software Service i Köping AB är en verksamhet som finns i Köping. I Software Service i Köping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Iréne Charlotte som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, John Thorsten som är född 1940 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Software Service i Köping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Software Service i Köping AB på telefon 0221-82889.

Bolaget skall sälja underhållstjänster och programvaror inom IT-branschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Software Service i Köping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Software Service i Köping AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Software Service i Köping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-09 och Software Service i Köping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Software Service i Köping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Software Service i Köping AB har 556672-9405 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.