Himmeta Berge Bygg AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Himmeta Berge Bygg AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Himmeta Berge Bygg AB är ett av dem. Statusen för Himmeta Berge Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Himmeta Berge Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-21. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Himmeta Berge Bygg AB ska trivas.

Himmeta Berge Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall arbeta med bygg- och anläggningsverksamhet, uthyrning av personal i anslutning härtill, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Himmeta Berge Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14.

Idag är Himmeta Berge Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Himmeta Berge Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-33132.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Himmeta Berge Bygg AB är Johansson, Krister Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Krister Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rose-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Himmeta Berge Bygg AB har 556664-2392 som sitt organisationsnummer.