Holmsmalma Åkeri AB

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter Holmsmalma Åkeri AB. Det finns flera verksamheter som liknar Holmsmalma Åkeri AB i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Holmsmalma Åkeri AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-06-24 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2004-06-18 så har Holmsmalma Åkeri AB varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Holmsmalma Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med Holmsmalma Åkeri AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Holmsmalma, 731 94, Köping. Vi ni istället prata med Holmsmalma Åkeri AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva uthyrning av arbetskraft, vägtransporter av gods ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Brodin, Jan Richard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Jan Sören som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Holmsmalma Åkeri AB har 556663-3474 som sitt organisationsnummer.