SmeLarsson Plåt & Lack AB

Västmanlands län

Information

SmeLarsson Plåt & Lack AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där SmeLarsson Plåt & Lack AB finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SmeLarsson Plåt & Lack AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SmeLarsson Plåt & Lack AB har haft sedan 2009-02-12. SmeLarsson Plåt & Lack AB har funnits sedan och 2009-02-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SmeLarsson Plåt & Lack AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Charlottenberg 1, 731 98, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-24006.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är SmeLarsson Plåt & Lack AB Privat, ej börsnoterat.

SmeLarsson Plåt & Lack AB har idag 556663-2252 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SmeLarsson Plåt & Lack AB

Bolagets verksamhet ska vara att reparera plåtskador på fordon, lackera fordon, utbildning i smide samt därmed förenlig verksamhet.

I SmeLarsson Plåt & Lack AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bo Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Anette som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .