Hasta IP Holding AB

Västmanlands län

Information

Hasta IP Holding AB är ett företag som finns i Köping. I Hasta IP Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schörling, Stefan Herman Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Ingeborg Rebecka som är född 1953 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hasta IP Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hasta IP Holding AB på telefon 0221-34500.

Bolaget skall utveckla, marknadsföra, förvalta och administrera immateriella tillgångar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hasta IP Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hasta IP Holding AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hasta IP Holding AB innehar ej F-skattsedel och Hasta IP Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hasta IP Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hasta IP Holding AB har 556661-3062 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.