Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB

Västmanlands län

Information

556659-0641 är organisationsnummer för företaget Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB finns i.

Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB har varit registrerat sedan 2004-04-03 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6012880 eller genom brev på följande adress:
Bergtorpsv. 42, 730 30, Kolsva

Bolaget ska utföra tjänster inom service, reparationer, svets, underhåll samt isolering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jakobssons plåt & isolering i Kolsva AB och det är Jakobsson, Sören Ronnie som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Bernt Axel Sören som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor,