Bixx Management Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bixx Management Aktiebolag är ett företag som finns i Köping. I Bixx Management Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östling, Mats Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wollgård, Karl Anders som är född 1985 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bixx Management Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bixx Management Aktiebolag på telefon 070-9162021.

Bolaget ska bedriva coaching och underleverantörstjänster inom områdena arbetslöshet och rehabilitering samt utföra kommunikations och marknadsföringstjänster.

Idag är Bixx Management Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bixx Management Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bixx Management Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Bixx Management Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bixx Management Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bixx Management Aktiebolag har 556658-1814 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.