Scandoc AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Scandoc AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Scandoc AB är ett av dem. Statusen för Scandoc AB är att Bolaget är aktivt.

Scandoc AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-08. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scandoc AB ska trivas.

Scandoc AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-23. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla hälso- och sjukvårdsinsatser inom primärvården och angränsande verksamhetsområden inklusive laboratorieverksamhet. Medicinska konsulttjänster. Äga och handla med onoterade och noterade aktier i första hand i bolag verksamma inom hälso, sjukvård och läkemedelsindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandoc AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Scandoc AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Scandoc AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-57020.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nässberger, Sven Jan Lennart -Omer, Albert Mark Aras.

De som är på något sätt har med Scandoc AB är Nässberger, Sven Jan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Omer, Albert Mark Aras som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Omer, Alla Lena Natalia som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandoc AB har 556657-2359 som sitt organisationsnummer.