Unique Svenska Juveler AB

Västmanlands län

Information

556625-8116 är organisationsnummer för verksamheten Unique Svenska Juveler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Unique Svenska Juveler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Unique Svenska Juveler AB finns i.

Unique Svenska Juveler AB har varit registrerat sedan 2002-03-27 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Unique Svenska Juveler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-16.

Unique Svenska Juveler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Unique Svenska Juveler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Unique Svenska Juveler AB så kan ni göra det på telefon genom 011-107615 eller genom brev på följande adress:
Nytorpsv. 12, 731 43, Köping

Bolaget skall driva tillverkning, formgivning och handel med smycken, ädelstenar och klockor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Unique Svenska Juveler AB och det är Norberg, Carl Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Sven Ronald som är född 1962 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,