Guttsta Källa (publ) AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Guttsta Källa (publ) AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Guttsta Källa (publ) AB är ett av dem. Statusen för Guttsta Källa (publ) AB är att Bolaget är aktivt.

Guttsta Källa (publ) AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-03. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Guttsta Källa (publ) AB ska trivas.

Guttsta Källa (publ) AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka mineralvatten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Guttsta Källa (publ) AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24.

Idag är Guttsta Källa (publ) AB Publikt bolag och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Guttsta Källa (publ) AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-70200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lageson, Hans Erik Firman tecknas två i förening av -Eriksson, Lars Åke Einar -Gunnarsson, Torbjörn Yngve Olov -Gunnarsson, Yngve Gunnar Olov -Karlsson, Sven Marcus -Karlsson, Sven Olof -Persson, Karl Matts Albin.

De som är på något sätt har med Guttsta Källa (publ) AB är Lageson, Hans Erik som är född 1945 och har titeln VD, Lageson, Hans Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Matts Albin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Åke Einar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Torbjörn Yngve Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Yngve Gunnar Olov som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Sven Marcus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorNygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Guttsta Källa (publ) AB har 556610-6612 som sitt organisationsnummer.