ChS Konsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom produktionsteknik och konstruktionsteknik för tillverkande industri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ChS Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är ChS Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2001-05-02 så skapades ChS Konsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel ChS Konsult Aktiebolag har haft det sedan 2005-03-10.

ChS Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-10

556610-4005 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är ChS Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med ChS Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom ChS Konsult Aktiebolag är Sjöberg, Nils Christer Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lillemor Anette Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .