Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB

Västmanlands län

Information

Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB är ett företag som finns i Köping. I Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Karl Harry Benny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Joakim som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB på telefon 0221-13770.

Bolaget skall idka bygg- och snickeriverksamhet därmed förenlig verksamhet.

Idag är Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB av bolagstypen Aktiebolag.

Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-07-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Karl Harry Benny

Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB har 556609-5591 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.