Uni-IT Support AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Uni-IT Support AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Uni-IT Support AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Uni-IT Support AB är momsregistrerat sedan2001-07-13 och har organisationsnummer 556608-7630.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0221-14148 alternativt besöka eller skicka post till Uni-IT Support AB på följande adress Järnvägsg. 7, 731 30, Köping.

Uni-IT Support AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-11.

I Uni-IT Support AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Albinsson, Marie Ingrid Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall inomdata IT-området, tillhandahålla tjänster och produkter för system- och programutveckling, systemintegration systemadministration, kompletta säkerhets- och kommunikationslösningar, erbjuda installation och drift av lokala och globala nätverk samt nätverkstjänster, bedriva försäljning av hård- och mjukvara, tillhandahålla utbildning och konsulttjänster samt bedriva därmed förenlig verksamhet.