LETE Byggnads AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnads- och reparationsverksamhet inom fastighetsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LETE Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är LETE Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2001-01-25 så skapades LETE Byggnads AB och företaget är har F-skattsedel LETE Byggnads AB har haft det sedan 2001-08-03.

LETE Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-03

556605-9944 är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är LETE Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med LETE Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 0221-18500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LETE Byggnads AB är Eriksson, Lars Erik Torsten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Elisabeth Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .