Ege Rostfria AB

Västmanlands län

Information

Ege Rostfria AB är ett av många verksamheter som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Ege Rostfria AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ege Rostfria AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-02-16.

Ege Rostfria AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-02-06. Men sedan 2001-03-02 så har Ege Rostfria AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Morgendal, 731 92, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ege Rostfria AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-40310.

Köping arbetar för att verksamheter som Ege Rostfria AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ege Rostfria AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall tillverka och försälja rostfria produkter till ugnsindustrin, smides- och mekanisk verksamhet inom ovanstående, uthyrning av entreprenadmaskiner samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ege Rostfria AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ege Rostfria AB och det är följande personer, Magnusson, Christian Bo Gustav som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ege Rostfria AB är 556605-4333.