Auto Trading i Köping AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel samt import och export av bilar, båtar och husvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Auto Trading i Köping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Auto Trading i Köping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2000-12-27 så skapades Auto Trading i Köping AB och verksamheten är har F-skattsedel Auto Trading i Köping AB har haft det sedan 2001-10-29.

Auto Trading i Köping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-29

556603-7643 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Köping.

Just nu är Auto Trading i Köping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Auto Trading i Köping AB så går det att nå dem via telefon på 0221-71830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Moilanen, Mona Marie -Moilanen, Teuvo Aki Johannes

Följande personer är på något sätt aktiva inom Auto Trading i Köping AB är Moilanen, Mona Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Moilanen, Teuvo Aki Johannes som är född 1950 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .