Baltic Tank & Bulk AB

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter Baltic Tank & Bulk AB. Det finns flera bolag som liknar Baltic Tank & Bulk AB i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Baltic Tank & Bulk AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-12 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2000-09-29 så har Baltic Tank & Bulk AB varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Baltic Tank & Bulk AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med Baltic Tank & Bulk AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sjöhagsv. 17, 731 98, Köping. Vi ni istället prata med Baltic Tank & Bulk AB så kan ni göra det på 0221-14450.

Bolaget skall bedriva lagring av oljor, oljeprodukter, kemikalier och andra vätske- och torrlastprodukter från till skogsindustrin och eller kemisktindustrin. Lossa och eller lasta lastbilar, fartyg, kantistrar och järnvägsvagnar med ovannämnda produkter. Ge logistikservice. Ägande av fastigheter och aktier. Utveckla och försälja utrustning, teknik och produkter för transport och terminalhantering. Bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom logistikområdet samt idka med ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Laaksonen, Antti Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Veromaa, Kari Einar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Laaksonen, Maria Annukka som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ahlberg, Helene Marie som är född 1962 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKulin, Carl Gustav Jan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Baltic Tank & Bulk AB har 556598-3185 som sitt organisationsnummer.