F-Bil AB

Västmanlands län

Information

556594-7453 är organisationsnummer för företaget F-Bil AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F-Bil AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som F-Bil AB finns i.

F-Bil AB har varit registrerat sedan 2000-08-01 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för F-Bil AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

F-Bil AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för F-Bil AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Arsov, Rajna -Arsov, Stojan -Malesevic, Liljana Arsova

Vill ni komma i kontakt med F-Bil AB så kan ni göra det på telefon genom 0221-84550 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av nya, begagnade och importerade bilar, biltillbehör, service och därtill kopplad verksamhet, import och försäljning av matvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med F-Bil AB och det är Malesevic, Liljana Arsova som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Arsov, Stojan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Arsov, Rajna som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andrén, Bengt Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,