LiWi Förvaltning AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och LiWi Förvaltning AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och LiWi Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för LiWi Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

LiWi Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-21. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som LiWi Förvaltning AB ska trivas.

LiWi Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LiWi Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är LiWi Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med LiWi Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-17757.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Peter William -Wingren, Claes Göran Bertil.

De som är på något sätt har med LiWi Förvaltning AB är Lindström, Peter William som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wingren, Claes Göran Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Lisa Marie som är född 1974 och har titeln Suppleant, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

LiWi Förvaltning AB har 556585-8320 som sitt organisationsnummer.