Andersson i Köping AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Andersson i Köping AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Andersson i Köping AB är ett av dem. Statusen för Andersson i Köping AB är att Bolaget är aktivt.

Andersson i Köping AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andersson i Köping AB ska trivas.

Andersson i Köping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg- och vägentreprenader, grundarbeten, schaktning, pålningsarbeten, konstruktionsarbeten och konsulting inom dessa områden. Jordbruk, jakt- och viltvård samt konsultativa uppdrag därinom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andersson i Köping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Andersson i Köping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Andersson i Köping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6519494.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Andersson i Köping AB är Andersson, Ove Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Owe Herbert som är född 1940 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Andersson i Köping AB har 556583-0840 som sitt organisationsnummer.