Städtec i Köping AB

Västmanlands län

Information

Städtec i Köping AB är ett företag som finns i Köping. I Städtec i Köping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson Ramsell, Maj Birgitta Maria som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Maria Therese som är född 1974 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Städtec i Köping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Städtec i Köping AB på telefon 070-2660071.

Bolaget skall bedriva lokalvård, fastighetsskötsel, mindre byggnationer, flyttransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Städtec i Köping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Städtec i Köping AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Städtec i Köping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Städtec i Köping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Städtec i Köping AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Städtec i Köping AB har 556582-3886 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.